Overzicht Kwaliteitsmanagement opleidingen
Overzicht
Kwaliteitsmanagement
Opleidingen

Overzicht Kwaliteitsmanagement Opleidingen Ogive

Welkom bij Ogive Opleidingen, waar uw carriere als expert in kwaliteitsmanagement begint.

Ons uitgebreide aanbod aan kwaliteitsmanagement cursussen is zorgvuldig samengesteld voor kwaliteitsmanagers, adviseurs, en medewerkers.

Bestond de functie enkele jaren geleden nog uit het controleren van de producten en diensten van de organisatie, nu wordt er vaak verwacht dat er proactief wordt meegedacht met het constant verbeteren van het bedrijf om te voldoen aan veranderde wetgeving, om vooruit te lopen op de concurrentie of om te voldoen aan steeds hogere eisen van klanten.

Daarmee wordt ook de rol van de kwaliteitsmanager, -adviseur of -medewerker belangrijker.
Het onderzoeken van de actuele stand van zaken binnen de organisatie, het zoeken naar verbeteringen en het toenemende contact met collega’s op alle organisatieniveaus, stelt steeds hogere eisen aan vaardigheden.

De onderstaande opleidingen bieden u op een compacte, praktische en interactieve wijze de meest essentiële onderwerpen aan om aan deze eisen tegemoet te komen.Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn

Basisopleiding Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn

De geaccrediteerde Basisopleiding Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn is een praktijkgerichte kwaliteitsmanagement opleiding speciaal ontwikkeld voor deelnemers die werken in de zorg en welzijn.

De opleiding is gericht op de vaardigheden voor de kwaliteitsfunctionaris.


De opleiding sluit naadloos aan op het vervolg van deze opleiding, namelijk Hoger Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn .

Door de zeer praktische invalshoek vindt een optimale aansluiting plaats van de theorie op de dagelijkse praktijk.

 

Meer info:

Basisopleiding kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn

Hoger Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn op HBO niveau

De geaccrediteerde kwaliteitsopleiding Hoger Kwaliteitsmanagement Zorg & Welzijn op HBO niveau is een zeer praktijkgerichte opleiding die u opleidt tot het in korte tijd behalen van het landelijke diploma Hoger Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn.

De opleiding is gericht op de toepassing van methoden om de organisatie succesvol te verbeteren.

 

Meer info:

Hoger kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn op HBO niveau

 


Hoger Kwaliteitsadviesvaardigheden Zorg en Welzijn op HBO niveau

De opleiding Hoger Kwaliteitsadviesvaardigheden Zorg en Welzijn op HBO Niveau is een opleiding die gericht is op de meest essentiele vaardigheden en inzichten voor de kwaliteitsadviseur.

 

Tijdens de opleiding kunnen de eigen organisatorische problemen besproken worden met experts om tot inspirerende inzichten te komen .


Meer info:

https://www.ogive.nl/Bedrijfsopleidingen/Opleidingen/Kwaliteitsmanagement/Adviseur/HBO_Kwaliteitsadviseur.htmlAlgemeen toepasbare kwaliteitsmanagement opleidingen

Basisopleiding Kwaliteitsmanagement

Tijdens deze boeiende  Basisopleiding Kwaliteitsmanagement leer je de meest essentiele onderwerpen om je uitdagende functie uit te voeren .

Lesprogramma

 

  • Positiebepaling kwaliteitsmanagement
  • Kwaliteitsmodellen
   Kwaliteitsmanagementsysteem en kwaliteitshandboek
  • Meten
  • Audits uitvoeren

  • Adviesvaardigheden
  • Rapportage vaardigheden
  • Presentatie vaardigheden
  • Praktijkoefeningen.

 


Door de zeer praktische invalshoek vindt een optimale aansluiting plaats van de theorie op de dagelijkse praktijk .

 

Meer info:

Basisopleiding kwaliteitsmanagement

Basisopleiding Kwaliteitsmanagement Midden- en Kleinbedrijf (MKB)

De basisopleiding Kwaliteitsmanagement Midden- en Kleinbedrijf (MKB) is een praktijkgerichte kwaliteitsmanagement opleiding die speciaal voor kleine organisaties is ontwikkeld.


De opleiding is erop gericht om:

1-kwaliteit binnen de organisatie toe te passen.

2-direct toepasbare kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement te bieden, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een kwaliteitshandboek.

Door de zeer praktische invalshoek vindt een optimale aansluiting plaats van de theorie op de dagelijkse praktijk.

 

Meer info:


Basisopleiding Kwaliteitsmanagement Midden- en Kleinbedrijf (MKB)

Hoger Kwaliteitsmanagement op HBO niveau

Ontdek Hoger Kwaliteitsmanagement - dé bron voor het vormen van succesvolle kwaliteitsmanagers. Verken onze beknopte brochure voor een complete en praktijkgerichte kwaliteitsopleiding op HBO-niveau.

In de competitieve wereld van vandaag is kwaliteit de sleutel tot concurrentievoordeel. Kwaliteitsmanagers staan voor immense uitdagingen, waarbij ze helpen om te voldoen aan strenge eisen en om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Ons speciaal ontworpen opleidingsprogramma biedt de meest essentiele hulpmiddelen voor moderne kwaliteitsmanagers die deze uitdagingen willen aangaan.

Bij Hoger Kwaliteitsmanagement draait alles om klanttevredenheid, innovatie, productiviteit en het opbouwen van duurzame relaties. We begrijpen dat tevreden klanten de drijvende kracht zijn achter een succesvol bedrijf. Daarom leggen we sterk de nadruk op het ontwikkelen van strategieën die klantgerichtheid bevorderen en positieve ervaringen creëren. Innovatie speelt hierin ook een cruciale rol.

 

Meer info:

Hoger kwaliteitsmanagement op HBO niveau

PostHBO opleidingen

PostHBO Procesmanagement

In dit praktijkgerichte programma Post HBO Procesmanagement bouwt u zelf aan een verbetering van een eigen organisatieproces.

Met actuele kennis en onderbegeleiding van een ervaren coach.

U leert om rekening te houden met uw organisatie-eisen en wensen en met draagvlak uw voorstel te presenteren aan het management.

De zeer praktische invalshoek zorgt tevens voor een optimale aansluiting van de theorie op de dagelijkse kwaliteit praktijk.

Meer info:

POST HBO Procesmanagement

PostHBO Procesmanagement Overheid

Het praktische programma Post HBO Procesmanagement voor Overheid is erop gericht om u te leren hoe u de beleidsprocessen, planningsprocessen en operationele werkprocessen kunt modelleren, analyseren, het ontwerp te verbeteren.

Meer info:

POST HBO Procesmanagement Overheid


PostHBO Kwaliteitsmanagement

De opleiding Post HBO Kwaliteitsmanagement voor diensten en producten gaat in op de menselijke kant van kwaliteitsmanagement en organisatieverandering. Dit is belangrijk om de verbetervoorstellen succesvol in de organisatie te kunnen invoeren .

U leert om kwaliteitsmanagement in strategisch, tactisch en operationeel perspectief te plaatsen en bedrijfsprocessen efficiënt met draagvlak te laten functioneren voor de levering van kwalitatief hoogstaande diensten en -producten .

Tijdens de eerste module Management en Organisatie leert u essentiele managementtechnieken en begrip voor individuele en groepsprocessen.

In de module Bedrijfsprocessen leert u om bedrijfsprocessen te analyseren, te verbeteren en te certificeren .

Tijdens de module Psychologie van organisatie verandering leert u om draagvlak te krijgen voor uw verbetervoorstellen en deze met succes in de organisatie in te voeren.

Meer info:

POST HBO Kwaliteitsmanagement

PostHBO Intern Kwaliteitsadviseur

De opleiding Post HBO Intern kwaliteitsadviseur is een zeer praktijkgerichte opleiding die speciaal gericht is op de interne adviseur.

Met deze opleiding leert u mensen in de organisatie zonder macht in beweging te krijgen. U leert de meest essentiële management- en adviesvaardigheden om uw kwaliteits- en organisatieverbeteringstrajecten met succes in te voeren.

De zeer praktische invalshoek zorgt tevens voor een optimale aansluiting van de theorie op de dagelijkse kwaliteit praktijk.

Meer info:

Post HBO Intern kwaliteitsadviseur

PostHBO Intern kwaliteits en Organisatie Adviseur

De opleiding Post HBO Intern kwaliteits- en Organisatie Adviseur is een zeer praktijkgerichte opleiding die speciaal gericht is op de interne adviseur.

Met deze opleiding leert u mensen in de organisatie zonder macht in beweging te krijgen. U leert de meest essentiële management- en adviesvaardigheden om uw kwaliteits- en organisatieverbeteringstrajecten met succes in te voeren.

De zeer praktische invalshoek zorgt tevens voor een optimale aansluiting van de theorie op de dagelijkse kwaliteit praktijk .

Meer info:

Post HBO Intern kwaliteits en organisatie adviseur.

Intern Auditeren Zorg en Welzijn

In deze training Intern Auditeren leert u binnen korte tijd de essenties om eenvoudig de tekortkomingen te achterhalen van uw organisatie en uw kwaliteitssysteem.

Het resultaat van de opleiding Intern Auditeren is een gedegen audit rapportage aan uw manager of directie over de stand van zaken van de organisatie en uw kwaliteitssysteem.

Meer info:

Intern Auditeren Zorg en Welzijn